Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





joi, 18 februarie 2010

Dumnezeu hot la drumul mare

Pornind de la afirmatia sefului de la Goldman Sachs, care ne explica ca infaptuieste munca lui Dumnezeu, Atotpuernicul este fara doar si poate un hot la drumul mare si un campion al fraudelor. Dracul pare sa-si fi bagat coada in gradina Domnului sau Domnul si-a bagat gradina in coada dracului, asta din moment ce toti reprezentantii tatalui nostru din ceruri FURA. Pe malul Dambovitei suntem cu totii fii Domnului. Pupam moaste ca nimeni altii si furam cu crucea in mana ca domnul Becali. Politicul si cei din functiile de conducere romanesti, par a fi copii favoritii ai Domnului.

Acestora din urma El le-a trimis ca un semn de apreciere, lumina violet. Asta ca se le poata face caile cat mai vizibile cu putinta. Multi dintre fii Tatalui se vor aduna acum la congrese, aducand cu ei,la fata locului, iubirea divina. Singurul razvratit pare a fi dl. Vanghelie, care nu s-a sfiit sa-si bage p..... in cel pe care nu-l iubeste. Sexul fara sentimente pare sa se fi raspindit ca atare si in mediul politic. Domnului Geona, reprezentant al prostitutiei politice "dumnezeisti" nici ca-i pasa. O p...pusa oriunde este foarte bine venita atata timp cat este aducatoare de voturi. Domnia sa, pare sa respecte si biblia pana la ultima litera, iubindu-l de acum si mai mult pe cel care adat cu p..... in el.

Pe plaiurile dambovitene "fii" lui Dumnezeu au fost intotdeauna multi, ei prinzand radacini chiar intr-o societate care se declara ateista. Pe meleagurile americane insa, lumea credea pana nu de mult, ca ei sunt doar niste noi nascuti. Grecia este conoscuta ca fiind o tara a filozofilor si iata ca ea nu se dezminte. Prin intermediul acestui popor filozof, iata ca ies acum la iveala fapte "dumnezeisti" facute inca in 2002. Radacina acestor fapte este desigur ca intotdeauna banul, dar "divinitatile" de la Goldman s-au dezis de mult de "fratele lor" Isus. Cu crucea in mana precum dl. Becali, "sfintii" de la Goldman au ajutat Grecia sa intre in uniune prin frauda. Ei au ascuns in acelasi timp, cu ajutorul swapurilor nedeclarate, deficitul bugetar al tarii.

Goldman A continuat mai apoi munca "divina", atat in SUA cat si pe alte meleaguri, astept cu sufletul la gura dezvaluirea celorlalte realizari. Fascismul si oligarhia au invadat lumea. Intr-o zi, poate nu peste mult timp, Dumnezeu ar putea deveni traseist, are de la cine invata cu atatea rude in parlamentul Romaniei. Traseismul te poate duce insa oriunde. Chiar intr-o tabara care s-ar putea sa decida sa de-a cu "sfintii" de tip Goldman de pereti. Am latrat destul si de mult timp despre activitatea fraudulosa a bancilor! Iata acum dovezi dupa dovezi care vad lumina zilei.

De la sfinti hai sa trecem putin la lucruri lumesti si anume la euro. Pe grafic ai de data asta perspectiva zilnica a oscilatiilor valutei comunitare fata de dolar, pentru o vizualizare mai clara. Observa cum linia albastra, aceesi ca pe graficul de marti, a respins aprecierea euro conform asteptarilor. Cei cu memoria scurta pot sa se mai uite inca o data la predictii si la ultimul grafic expus marti 16 februarie. Observa totusi ca euro a ajuns pana aproape de linia punctata galbena de care vorbeam. Miscarea arunca o umbra asupra scenariul meu din 16, fara ca sa-l schimbe deocamdata. Pana la data de 1 martie mai avem insa o data de reactie pe 21 februarie. Mutam ca de obicei data spre vineri sau spre cel tarziu luni. Pentru ca scenariul meu sa ramana in picioare, acesta data ar trebui sa intoarca deprecierea euro. Spuneam marti ca linia albastra va respinge aprecierea doar pentru moment.

Niciun comentariu: