Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





joi, 8 decembrie 2016

Campania electorala care a ridicat tupeul si nesimtirea la cele mai inalte culmi

Iata programul unei bucati de partid, rupt din PSD, numit PRU, care si-l doreste pe Ponta premier si pe Ghita minstru de finante si al justitiei, intr-un minister comasat, probabil. Pe acelasi Ponta care era la un pas de postul de presedinte al tarii, votat cu doua maini de multi oameni pe care societatea noastra feudala ii numeste intelectuali. Si, intelectualul nu doarme tovarasi, el merge la A3, ca sa "intelectualizeze" audienta, asa cum a facut Olguta Vasilescu in aceasta emisiune.

Alti intelectuali de talia Olgutei l-au facut pe Ciolos, fiul lui Soros, pentru ca "n-au gasit alta rima". Si pentru ca au dorit sa demonstreze inca o data, provenienta nobila, PCR-ista, pe care o au.

Este ca pe vremea tovarasului! Toti cei care indraznesc sa gandeasca altfel sunt copii al lui Soros, vanduti multinationalelor si strainilor uneltitori.

Acesti "tradatori de neam si de tara", impreuna cu "aginturilii" care i-au cumparat, vor sa muste o bucata cat mai mare din Romania noastra plina de prosperitate, creata fara doar sau poate de Ghita, de Cocos, de Truica, de Ponta, de Basescu si de satelitii lor.

Ultimul se recomanda premier, zilnic, opinand ca altul mai bun ca el, romanii nu ar putea gasi nicaieri in univers. Lauda de sine a ajuns parfumul cu cel mai imbietor miros in tara care se situeaza pe ultimul loc in UE, privind sanatatea, educatia, dar pe primul loc privind saracia si excluziunea sociala.

In aceste conditii se sfarseste campania electorala mocirloasa, lipsita de idei, dar plina de calomnii. Lupta finala, cea mai crancena, va avea loc in data de 11, duminica.

Luni, in data de 12, ii vom cunoaste cu siguranta pe castigatori.

Iesi asadar la vot, indiferent de preferintele pe care le ai, pentru a da o legitimitate cat mai mare castigatorilor. Atentie! Parerea pe care am avut-o legat de rezultatul acestor alegeri mi-o mentin si azi, dar repet; Totul va depinde de numarul celora care vor decide sa ia stamplia in mana. Ai inteles probabil ca eu voi vota cu "agenturilii" si importiva "prosperitatii" pe care au asigurat-o Ghitii si satelitii lor, timp de 26 de ani.

Ps. O minibiografie a "banditului" Soros, prezentata de CTP, o gasesti aici.

Niciun comentariu: