Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





joi, 3 august 2017

Avantajele si dezavantajele vaccinului triplu, conform celor mai proaspete cercetari.

Am facut destula politica si doresc sa fac un gest civic prin aceasta postare. Intr-o perioda trista pentru Romania, in care 36 de copii au murit din cauza Rujeolei. Lipsa vaccinurilor dar si informarea precara a populatiei fiind cauza principala a problemei.

Despre dezinformare sa nu mai vorbim, romanii sunt specialisti in acest domeniu. In tara noastra oameni care n-au habar despre ce vorbesc explica, si culmea, ei au foarte multi adepti! Pentru ca spusele lor intaresc presupunerile altor oameni neinformati.

Advantaje si beneficii ale vaccinurilor
-VACCINUL SALVEAZA VIETI, ASTA INSEMNAND CA UN COPIL INFECTAT POATE SA MOARA.
Rujeola poate fi o boala mortala, parotita nu, rubella (pojarul german) da, dar numai la fat, deci la copilul care nu s-a nascut inca.
-VACCINUL SALVEAZA COPII DE LA LEZIUNI CEREBRALE
Rubella, (pojarul german) este o boala infectioasa cauzata de un virus din familia togaviridae. Daca boala apare la o femei gravida, nevaccinta, care nu a fost infectata in copilarie, exista un pontential mare de risc ca fatul sa dezvolte meningita. 
Rujeola da meningita intr-o frecventa de 1 la 1000 de copii. Parotita da o meningita mai palida, dar cu risc de deficiente auditive permanente.
-VACCINUL SALVEAZA COPII DE LA DIABET
Fatul infectat cu pojar german, rubella, se naste cu boala, si are sanse de 100-200 de ori mai mari de-a face diabet, conform unor studii.
-VACCINUL II SALVEAZA PE BARBATI DE LA STERILITATE
Parotita poate da epididimita, orhita intrun procent de 20-30% din cazuri. Daca ambii testicoli sunt atacati exista un risc mare de sterilitate.
-VACCINUL SCADE NUMARUL ZILELOR DE BOALA IN RANDUL POPULATIEi
2-3 saptamani in cazul pojarului( rujeola) cate o saptamana in cazul pojarului german (rubela) si a parotitei.
-VACCINUL SCADE PRESIUNE ASUPRA SISTEMULUI SANITAR, DAR SI ASUPRA PARINTILOR CU COPII BOLNAVI
Mersul la circa, la spital, la farmacie, parinte nelinistit si de multe ori absent de la munca.

Dezavantajele vacinelor
Fiecare dintre vacinele mentionate contin virus viu, slabit in laborator. La unii copii cu sistemul imunitar neafectat, sanatos, pot da o senzatie usoara de boala, care trece 1-2 zile. La copii cu sistem imunitar precar, bolnav, aceste vaccinuri pot da adevarate infectii, fapt pentru care ele NU SE DAU COPIILOR CU SISTEM IMUNITAR SCAZUT.
-VACCINUL ESTE O INJECTIE, O INTEPATURA, DECI PRODUCE O MICA DURERE.

-VACCICNUL POATE DA O ROSEATA LOCALA CARE TRECE IN CATEVA ZILE.

Unii copii vacinati s-au ales cu PURPURA TROMBOCITOPENICA. DAR LEGATURA DINTRE BOALA SI VACCIN ESTE NESIGURA. Este deci posibil ca boala sa fi aparut si fara vaccin. Ea se manifesta prin mici sangerari subcutane si dispare aproape intotdeauna de la sine.

-Vacinul poate provoca ALERGII, SOCUL ALERGIC FIIND FOARTE RAR, UNU LA UN MILION.

-Vaccinul poate provoca si MENINGITA, IN CAZURI DEOSEBIT DE RARE, MAI PUTIN DE UNU LA UN MILION.

Conform unui studiu din Danemarca 8 din 100 000 de copii vacinati au avut probleme cu mersul, TOTI SI-AU REVENIT. Un singur studiu nu este insa niciodata destul de relevant, trebuie intarit cu mai multe.
Andrew Wakefields a avut un studiu care s-a dovedit a fi manipulat. A fost publicat in prestigioasa revista medicala the Lancet. Stdiul pretindea ca exista o corelatie intre autism si vaccin, si una intre vaccin si boli inflamatorii ale intestinelor. 
Dupa ce s-a constatat manipularea acestui studiu, articolul din Lancet a fost sters.
Va rog din suflet dati share acestei postari pentru a putea ajuta alti concetateni de-ai nostri, cu date proapspete rezultate din cercetari, nu din presupuneri. Cantarind datele expuse veti putea intelge cu siguranta beneficiul vaccinului.
Va multumesc

3 comentarii:

Paleologu presedinte spunea...

Bravo Horia....esti un medic f bun
Dar multi oameni mor in Romania ...poate facut vaccin in alta tara, nu la noi

Horea spunea...

Oamenii mor in Ro. pentru ca menirea unui medic este sa castige bani nu sa trateze pacientul. Pacientul needucat si neinformat nu are pretentii si accepta aceasta stare de fapte fara sa cracneasca. Cei care au impus-o se tratateaza in strainatate.

Vaccinari si tratamente adecvate se vor putea face la noi doar dupa ce sistemul sanitar mafiot va fi schimbat, ceea ce nu se poate face de azi pe maine. O schimbare de acest gen se poate face doar lent si cu rabdare, si prin implicarea civica a cator mai multi cetateni. Vlad Voiculescu a facut o incercare si sunt sigur ca mai exista oameni care sunt constienti de catastrofa in care ne scaldam si care ar dori sa o schimbe.

Cea mai mare greseala pe care o putem face este sa spunem "nu se poate", asa cum fac romanii de obicei. Un singur lucru nu putem face; sa ocolim moartea, restul depinde numai de noi. Nici sclavia negrilor din SUA n-a fost abolita cat ai clipi. S-a realizat prin munca asidua, participare larga, chiar prin jertfe.

Cei care au construit un anumit sistem nu vor renunta la el de bunavoie, niciodata. Eu voi continua sa lupt pentru schimbarea acestei tari, chiar daca stiu ca nu pot fi decat o picatura de apa in oceanul altora. Faceti si voi la fel si veti vedea rezultate. Daca nu le veti vedea voi, le vor vedea copii vostrii. Daca veti sta cu mainile in san nu veti vedea nimic.

Paleologu presedinte spunea...

Horea...Ce mai faceti?...copiii si mama dvs sunt bine?...eu cred Ca sistemul mafiot politic va rezista....pt ca ei isi fac legile